Meny Stäng

Nytt! Cabinex sänker priserna på handdukstorkar med över 40%

Cabinex erbjuder ett utökat sortiment av både eldrivna och vattenburna handdukstorkar. Cabinex sänker priserna på kromade handdukstorkar med mer än 40% till våra återförsäljare samtidigt som flera nya modeller och ytfinish introduceras. Handdukstorkar i svartmatt stegmodell från endast (logga in för pris).-/st

 

Ny! Broschyr 2023 med återförsäljarpriser

Vi släpper nu 2023 års Cabinex broschyr digitalt med återförsäljarpriser.

Bläddra i broschyren: 2023 med Återförsäljarpriser(Bygg/VVS/Fastighet), 

Lösenord: (Se utskick eller kontakta oss)

Här hittar du ett bra sortiment duschväggar, badrumsmöbler, handdukstorkar och tillbehör mm..

 
 

Nu får du +20% extra kvantitetsrabatt på duschväggar.

Cabinex sänker redan konkurrenskraftiga återförsäljarpriser på duschväggar vid köp av fyllda EUR-pallar. Cabinex erbjuder 20% ytterligare rabatt på ÅF-priser av duschväggar. Det går givetvis att blanda pallarna med olika storlekar och modeller. Kontakta Cabinex för bästa pris!

 

Ett stort sortiment duschväggar

Cabinex lagerför ett brett sortiment duschväggar som passar de flesta badrumsbehov. Många duschhörn, nischlösningar, duschdörrar för fönstermontering, fasta och rörliga dörrar och olika kombinationer löser de flesta renoveringsbehov. Utöver lagerförda glas och delar kan måttanpassade glas tillverkas vid behov.

 

NYHET! CL120 – Rundad duschhörna för fönstermontering

En av flera nyheter är Cabinex CL120 rundade duschhörn för fönstermontering. När det sitter ett öppningsbart fönster i ett redan befintligt badrum är det ofta svårt att passa in ett ”vanligt” duschhörn. Cyclone CL120 har ett extra glas som monteras närmare hörnet . Alla glas går att vika undan vilket underlättar bland annat rengöring och möjliggör fortsatt användning av fönstret. CL120 kommer tillverkas i både klarglas och frostat glas.

 

Nyhet! Måttanpassa kostnadseffektivt själv upp till tak

Nya New York -serien från RoyalBath® är skärmväggen du monterar hela vägen upp till taket, upp till ca 250 cm. Glas (endast övre glaset) och profiler kapas efter behov. Väggen är utbyggbar i sektioner om 35cm, 40cm och 45cm. Bilderna visar exempel på skärmvägg intill en kaklad vägg, med snedtak, utbyggd med extra förlängning och fristående vägg mitt på väggen. Det blir en lyxig lösning till ett mycket kostnadseffektivt sätt.

 

Nytt! RoyalBath­­® utökar med sex olika ytfinish

Lyxiga RoyalBath­­® utökar till sex olika ytfinish på stora delar av sortimentet. Nu finns förutom Krom, Mattsvart och Blank Mässing /Guld även de nya nyanserna Borstad Koppar, Borstad Nickel / Rostfri och Borstad Mässing / Guld på lager. Delarnas ytfinish tillverkas av slitstark PVD vilket ger en lyxig känsla som håller på lång sikt.

 

Cabinex tillverkar badrumsprodukter för den Skandinaviska marknaden med inriktning på byggprojekt av glasdörrar, badrumsmöbler, handdukstorkar och tillbehör.
Målet för Cabinex är att ständigt minimera miljöpåverkan av produkterna genom genomtänkta materialval och produkterna konstruktion. Många av våra produkter är bedömda, avseende miljö, i Byggvarubedömningen och Sunda Hus. Flertalet duschväggar är listad i husproduktportalen och kan användas i Svanenmärkt byggande. Vi strävar kontinuerligt för ytterligare miljöcertifierade produkter utifrån våra kunders önskemål och projektkrav. Cabinex är anslutna till Elkretsen som ansvarar för återvinningsprocessen för elektronikprodukter.

 

Kontakta Cabinex på 0372-587750 eller order@cabinex.se för konto eller mer information. Besök www.cabinex.se för mer information (på hemsidan visas konsumentpriser)